SVENSKA SVT INVIGNING TILL VÄNNER ARENA SHOW

Efter att objekt är Daqbladet.se svenska offentliga programföretaget SVT invigning av vänner Arena den 27 Zeigen.Wie oktober vi redan har påpekat, är Roxette kommer att fungera där, bland andra svenska konstnärer. Roxette Cafe.com bidrog artikeln.

---------------------------------------------------------------------------------------------VI måste bestämma Gessle Aftonbladet vad du gör med ROXTTE.

Medan Roxette var i New York, möttes Per Gessle Per Bjurman, journalist i Svenska Aftonbladet. Gessle har inte avslöjat något nytt, men det finns vissa fakta som vi bör titta hänsyn tänka Roxette och Gyllene Tider framtiden. Dessa är de mest intressanta citat från ihm.Die turné var världens konstigaste rehab, är Marie i toppform igen. Vad vi kommer att göra i framtiden beror på hur den reagerar på inte spielen.Es är lite speciell med Förenta staterna. Vet du hur mycket speltid i radio vi fortfarande här, har vi sålt ut Madison Square Garden, men som 20 år sedan spelar vi på en teater. Människorna här känner låtarna väl, men inte oss som konstnärer. De är sjunger hela tiden på våra konserter. Vi diskuterade [Gyllene Tider återförening] talade varje år sedan 2009 och ja, vi är "På speaking terms". Vi har det hela tiden, tror vi annorlunda. Men ingenting är inställd, så jag kan inte bekräfta. Först måste vi bestämma vad vi ska göra med det här bandet [Roxette]. Framför allt handlar det om Marie. Den här turen var världens konstigaste rehab började hon och frågan är hur det påverkar henne till två år av. Kanske är det bättre för dem att vi spelar är på, jag vet inte. Det är svåra frågor.

 

PM. 28. 09. 2012th Fredag ​​04: 30

 

Kommentare

Diskussion geschlossen
Es sind noch keine Einträge vorhanden.

Formel 1 Singapore, 14.WM köra kval, Lördag Line-up 1.L.Hamilton  McLaren 1:46,362 2.P.Maldonado Williams 1:46,804  3.S.Vettel  Red  Bull  1:46,905  4.J.Butto McLaren  1:46,939  5.F.Alonso  Ferrari  1:47,216  6.P.di Resta Force  India  1:47,241  7.M.Webber Red  Bull 1:47,475  8.R.Grosjean  Lotus  1:47,788  9.M.Schumacher  Mercedes  ohne  Zeit  10.N.Rosberg  Mercedes  ohne  Zeit  weiters , in 2 . Phase  aut  11.N.Hülkenberg  Force  India  12.K.Räikkönen  Lotus  13.F.Massa  Ferrari  14.S.Perez   Sauber  15.D.Ricciardo Toro  Rosso  16.J.Vergne Toro Rosso .

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM                                                                 MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

http://tvthek.orf.at/topics/Sport/4547013-Sport/segments/4547021-Formel-1--Schlechtes-Wetter-in-Spa

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM   MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Formel 1 Monza, 13. VM lopp på Monza Hamilton triuphiert , Voices Lewis Hamilton (1st): "Det är bra att vinna på Monza Det var en fantastisk dag för mig och laget. ." Fernando Alonso ( 3 . ) : " Från 10.Startplatz att komma loppet var inte lätt, men vi visste att vi skulle kunna ha den snabbaste bilen. Segern var ute Reichweitte, men det var ändå en perfekt söndag, mycket bättre än jag förväntat. "  Sebastian  Vettel ( aut ) : " Synd, det är ibland, men det går längre. "Christian Horner (Red Bull Team Principal):" En enorm förlust och frustration. "Formel 1> 230 -231.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 

Top story Sport 200 SPORT Vettel vinner före Button och Alonso Sebastian Vettel upprepas när belyst GP i Singapore förra årets seger. Loppet ansågs slutet av den frist på 2 timmar efter 59 av 61 omgångar. Deusche Red Bull föraren förkortas i mästerskapet som hans nya andra övergripande bakom ledaren Fernando Alonso på 29 poäng. Ferrari föraren var bakom Jenson Button (McLaren) trea. Vettel profitietrte på hans 2.Saisonsieg av misslyckandet av tidigare ledarskap i Lewis Hamilton (McLaren). > 230-231 MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM      MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM                Per Gessle LANSERAR HANS viner från hela världen De två röda viner som är en del av The Per Gessle Selection "Furet" och "Kurt & Lisa" var igår de svenska medierna. Aftonbladet talade också med Per, visade han varför etiketten på "Furet" har inte honom, men en bicicle utanför hans föräldrars hus, "det är i EU är inte tillåtet att ha barn på vinflaskor." Du hittar några bilder av händelsen i Aftonbladets artikel. Den här bloggen har också en kort översikt över de viner. Gården producerar viner av Allegrini ligger norr om Verona, Italien. Allegrini är den ledande tillverkaren i Valpolicella Classico-området och en av de mest prestigefyllda vingårdar i Italien och runt om i världen. Vinerna gjordes först för Hotel Tylösand, men genom att känna att de blev så stor att det skulle vara synd om de inte finns kommersiellt tillgänglig. "Kurt & Lisa" och "Furet" Systembolaget finns på 1 November. "Kurt & Lisa" är en begränsad upplaga (1000 flaskor). Vissa Allegrini viner! Mer än 90 poäng Robert Parker eller några Gambero Rosso glasögon så vi kunde vara i för en behandling Jag ska berätta i november. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

 

PM. 03. 10. 2012th Onsdag 22: 31

 

Kommentare

Diskussion geschlossen
Es sind noch keine Einträge vorhanden.

Av tekniska skäl måste vi göra en ny sida här
tryck
dan automatisk samband med den nya Silk
produceras.

 

http://www.mariefredtriksson.eu/66-archiv-archive-arkiv/81-startseite-home-22-in-englische-home-home-22-in-english/

 

PM. 08. 10. 2012th måndag 04:08

 

Kommentare

Diskussion geschlossen
Es sind noch keine Einträge vorhanden.